GANDA sluit zich aan bij de Make Some NOISE Group

Ganda, NOISE

Januari 2018 – Digitaal bureau GANDA heeft zich aangesloten bij de Make Some NOISE Group. Hiermee komt de brede expertise van de Make Some NOISE Group bureaus per direct beschikbaar voor de klanten van GANDA. De aansluiting betekent ook een fysieke verhuizing van de GANDA-medewerkers naar het Make Some NOISE Group kantoor aan het Haarlemmerplein.

Dennis Gandasoebrata (Partner GANDA): “Wij kijken erg uit naar de samenwerking met de verschillende disciplines en ook de operationele slagkracht van de Make Some NOISE Group. Dit biedt ons de mogelijkheid onze klanten nog meer geïntegreerd en breder te servicen.”

Marcel Wortel (Creatief Directeur Make Some NOISE Group): “In de afgelopen jaren hebben we een aantal specialistische bedrijven om reclamebureau NOISE heen gebouwd om zo onze opdrachtgevers in de breedte te kunnen adviseren. Zo zijn we in 2010 met NoProtocol gestart, en hebben we in 2016 sport- en entertainmentbedrijf CROWD opgericht. GANDA is de volgende toevoeging. De digitale capaciteiten van GANDA zorgen voor een versteviging van onze dienstverlening en daarnaast zijn de GANDA-klanten – waaronder Microsoft en Nestlé – complementair aan onze opdrachtgevers.