NOISE ontwikkelt retail-promotiecampagne Chaudfontaine

NOISE

De campagne is ontwikkeld door reclamebureau NOISE (creatie) en georganiseerd door Coca-Cola European Partners Nederland B.V., in samenwerking met Coca-Cola Nederland B.V. Keuze uit 3 unieke denim-kookschorten van Chaudfontaine

Tijdens de looptijd van de promotiecampagne kunnen deelnemers een van de drie unieke denim-kookschorten bestellen bij aankoop van Chaudfontaine (één 6-pack 330ml of 1,5l of 4 flessen 1l of 1,5l of 6 flessen van 500l – combineren is mogelijk) en een bijdrage van 4,99 euro aan verzendkosten. Alle verkooppunten van Chaudfontaine doen mee, waaronder de supermarkten: Albert Heijn, Jumbo en Plus. Deelnemen aan de actie kan via de website van Chaudfontaine, waar je gevraagde gegevens (inclusief het uploaden van je kassabon) invult om je kookschort te bestellen. Leuk voor in je eigen keuken of bij de zomerse barbecue. De actie is geldig van 4 juni 2018 tot en met 16 september 2018.

Chaudfontaine: Perfect op smaak.
De kookschort-activatie is onderdeel van de onlangs gelanceerde campagne ‘Chaudfontaine: Perfect op smaak’. Coca-Cola Nederland is hiertoe een samenwerking aangegaan met Freek van Noortwijk, chef-kok en mede-eigenaar van vier restaurants in Amsterdam: Restaurant Breda, Guts & Glory, Pita en sinds kort ook Brasserie en Chef’s Table Maris Piper. Met deze campagne legt Chaudfontaine de focus op de gebalanceerde smaak van natuurlijk mineraalwater en de combineerbaarheid met eten, wijn, maar ook koffie.